Jajaja, Na alle repetities, besprekingen, discussies, dansjes en biertjes mochten we weer. Na de receptie van de Jeugdprins en het uitkomen van het jeugd boerenbruidspaar was er tijd voor Richtig Spiêt!

In de ochtend hadden we alles opgebouwd en een uitgebreide soundcheck gedaan. Met dank aan de mannen van Soundwave. En na wat rust in de middag waren we er klaar voor.

En wat was dat prachtig. Ook als was Silvijn er even niet toen Cor al begonnen was (dan maar een extra lang intro). De muziek begon, de gordijnen gingen open, Jasper knalde de bühne op en los was het. Mega vet! Ergens rond het derde nummer speelde we de zaal helemaal plat. Helaas ook de stoppenkast. Grrr, geen stroom? En dan? Dan maak je gewoon het nummer acapella af. Gevolgd door Hegelsum mien durpke. De zaal deed fantastisch mee. Kicken!

Toch nog even de gordijnen dicht moeten maken want het euvel was niet super snel verholpen maar na een kleine 10 minuten konden we weer. En toen ging het helemaal los. Prachtig om voor zo een uitzinnig publiek te mogen spelen. Hordes kids op de bühne, super leuk!

Jos, de voorzitter van de carnavalsvereniging hebben we ook nog op de bühne gehaald om zijn winnende lied te zingen. Zonder dat we dat ooit geoefend hadden. Maar het ging briljant.

Na het intermezzo met Jos en de bekendmaking van het huiskamer concert konden we lekker doorvlammen. Het liep super. Iedereen had er een goed gevoel over. Cor wist de band nog te verrassen door een compleet nieuwe tekst te hebben op het nummer Fiësta. (De achtergrondzangers hadden een blaadje gekregen met het refrein, de rest van de band wist van niks). Koen vlamde op de ietwat wankele Hammond. Briljant!Hier hadden we het tenslotte allemaal voor gedaan en zo veel tijd voor geïnvesteerd. Maar het resultaat was Doezend!

Marcel bedankt voor de foto’s! 

Hegga bedankt! Op noa de Zoepkoel.