Het carnavals seizoen is dan misschien wel voorbij, en we kijken terug op fantastische optredens maar weej goan door!

Het is bijna zover, eerst spelen we op een besloten feest en een weekje later gaan we toch echt dat huiskamerconcert geven. En we hebben er zin in!

Repeteren is een heel ander verhaal. Een week na de carnaval jezelf bij elkaar vegen en dan weer naar het repetitiehok toe gaanwas voor velen van ons al best een opgave. En dan hop: Carnavalsmuziek maken…. Oei. Dat viel nog niet mee. We hebben ons er dapper doorheen gevochten. Een kleine evaluatie gedaan en dan maar oefenen. Of toch eerst maar een biertje drinken? Nu ja, kom we spelen nog een nummer. Wacht? Wat is dat? Zo veel fouten hebben we echt nog nooit gespeeld. Wie zit hier niet op te letten?

Iedereen dus. De concentratie was lastig te vinden, het enthousiasme lag onder de bank… Misschien hadden we beter een weekje pauze genomen? Nu ja, de tweede repetitie liep al heel wat beter. Ook al gooide Jasper met bier, had Rob last van een krakende versterker en had Paul voor het eerst in zijn leven zijn melodie-tje niet geoefend. Het was al weer stukken beter. We komen er wel. De creatieve ideeën begonnen alweer op te borrelen. De vloer is weer schoon en nieuwe nummers bekend.

We gaan vrolijk verder! Alaaf!