Joa, Joa. Het is echt woar!

Ozze Rob is in het bezit van een echte Fridge! Ik weet, het is haast niet te bevatten maar dit legendarische fenomeen dat de rockmuziek op zijn grondvesten heeft doen schudden de afgelopen 40 jaar is nu ook te bewonderen bij Richtig Spiêt.

The Fridge

Wat een apparaat! De echte nerds kunnen hier even klikken voor alle specs.

Fotoliefhebbers kunnen hier terecht.

Het is niet te bevatten zo fraai. Alleen al voor dit monster van een baskast is het de moeite waard onze optredens te bezoeken. Een handje meehelpen met die koelkast te verslepen is dan overigens meer dan welkom want zelfs Noël tilde zich er bijna een breuk aan. En die kan normaal een paard met 1 hand optillen.

Podium

Naast de Hammond nu dus weer een ontilbaar apparaat in de band. Ik hoop dat ons podium van zaterdag dat allemaal kan dragen…

Nu ja, we hebben er wederom een top repetitie opzitten en zijn klaar voor het feest komende zaterdag. De temperatuur zal -4 gaan zijn maar zodra wij losbarsten breekt bij iedereen het zweet snel uit en verwacht ik een tropisch hoogtepunt met veel lawaai. (wat een klapper hebben wij voor zaterdag. woep woep).