En ook al valt het soms zwaar om na het carnavalsseizoen nog te repeteren, voor een feestje zijn we altijd wel te

RS met baard

vinden. Zo ook afgelopen zaterdag op het Feest van Robert die 50 lentes jong geworden was. De repetities zaten er op, het feest kon beginnen.

Uitgedost met toepasselijke baard, (huh? Wat is dat? De vrouwmetdebaard?) en voorzien van rollators beklommen we onder de klanken van ZZ Top het podium. Het duurde wel even gezien onze “ouderdom” maar dan heb je ook wat. 🙂

Met dank aan Niek voor het bijregelen van het geluid wisten we er weer een prachtige avond van te maken. Het sprong en hoste, de polonaise kwam meermaals voorbij, we knalden de avond in.

3 daag

En ook al mislukte de inzet eventjes aan onze kant, bij 3 Daag gingen de kruizen de lucht in! Wat een pracht gezicht. Doezend.

Na het nummer lag de bühne dan wel bezaaid met die kruizen maar goed, een brandstapel is snel gemaakt.

Dé afsluiter kwam in de vorm van het alom geprezen carnavalsdeuntje van de band Ramstein! Met Robert als grote fan hebben we de sirene flink laten loeien en 3 minuten lang om volume 13 een bak herrie gebracht van hier tot ginder en terug. Ik hoop dat de kippen niet van stok gevallen zijn. 🙂 Hup, nog 1x een allerlaatste toegift en dan: Bier! Het was nog lang onrustig in Hegelsom….

 

Lege glazen